Nieuwe plannen SHIE voor 2020

Stichting Haags industrieel Erfgoed

Met deze eerste SHIE Nieuwsbrief van het jaar 2020 starten we weer een veelbelovend erfgoedjaar. Wij wensen alle donateurs, relaties en volgers een gezond en verrassend jaar toe.

De SHIE wil in dit jaar actief de verhalen van oud-werknemers uit de banket- en broodbakkerijen en meelfabrieken gaan verzamelen in het lang lopende project ‘Echo’s van de werkvloer’.

Natuurlijk zorgen we ook weer voor een interessante serie Haagvaarders, eind februari zal nummer 104 verschijnen waarin aandacht voor twee lopende SHIE-projecten: bedrijfsbladen en Echo’s van de werkvloer.

Later in het jaar zal het nieuwe boek verschijnen Nieuw in Oud, Binckhorst Den Haag waarvan we kort geleden de crowdfunding succesvol konden afsluiten. Het boek kan nu geheel volgens plan worden samengesteld, een voorproefje kunt u al zien in het digitale bladerboek.

De SHIE zal de komende maanden ook weer vertegenwoordigd zijn op de bekende Haagse dagen voor historie en architectuur. …en we blijven de actualiteit volgen inzake bouwplannen in de Binckhorst en elders in de stad.