Boekpresentatie brugwachtershuisjes, 2 april , Amsterdam

 

De Stichting Brugwachtershuisjes zal op 2 april a.s. in Amsterdam een nieuwe publicatie presenteren over brugwachtershuisjes en herbestemming  van deze categorie industrieel erfgoed.

De publicatie 'Bakens in de stad' over het herbestemmen van brugwachtershuisjes geeft een kleurrijk beeld van de rijkdom aan architectuur en bouwtypen van brugwachtershuisjes, met voorbeelden uit alle delen van het land. 

Het boek zal worden gepresenteerd op dinsdag 2 april van 17.00 - 19.00 uur, tijdens een speciale bijeenkomst bij architectuurcentrum Arcam ,  Prins Hendrikkade 600 in Amsterdam - naast het Kortjewantsbrugwachtershuisje.

Er wordt nu nog hard gewerkt aan het programma, maar we willen je vragen om alvast deze datum in je agenda te noteren. Het definitieve programma zal  t.z.t. nog worden bekend gemaakt. 

Omdat je mogelijk al een andere afspraak op 2 april hebt en Amsterdam ook niet voor iedereen om de hoek ligt zullen we naast deze officiële presentatie de komende maanden ook met onze publicatie door het land intrekken. Zodra we weten waar en wanneer zullen we dat  bekend maken. 

We hopen jullie de 2e april allemaal te mogen verwelkomen en anders tijdens een van de andere bijeenkomsten in het land.

Met vriendelijke groet,

Lex de Jong
Stichting Brugwachtershuisjes