Symposium 25 jaar Stichting Bedrijfs Geschiedenis, 14 februari

 


De Stichting Bedrijfsgeschiedenis (SBG) bestaat 25 jaar en laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Op 14 februari 2020 organiseert SBG daarom een veelzijdig symposium waarin de kracht van bedrijfsgeschiedkunde centraal staat. Verschillende sprekers uit onderzoek en praktijk zullen op uiteenlopende manieren een ode brengen aan de bedrijfsgeschiedenis. Dit leidt tot verrassende inzichten waarin wij u graag meenemen.
 


In het unieke symposium dat SBG organiseert in de Cereolfabriek te Utrecht, besteden sprekers uit zowel wetenschap als bedrijfsleven aandacht aan bovengenoemde aspecten. Zij nemen hun publiek mee naar de schatkamers, inspiratiebronnen en verdienmodellen die besloten liggen in bedrijfsgeschiedenis, waarbij het bijzondere perspectief van familiebedrijven ook de aandacht krijgt.
Het symposium biedt een uitgelezen kans om (nader) kennis te maken met de reikwijdte, actualiteit en toekomstige ontwikkelingen van bedrijfsgeschiedenis, niet op de laatste plaats door het verhaal van onze mystery guest.
Kosten en inschrijving Het symposium is gratis toegankelijk voor donateurs van SBG. Niet-donateurs betalen eenmalig € 25,- en zijn hiermee direct verzekerd van een jaar donateurschap. Daarmee laten zij zien bedrijfsgeschiedenis een warm hart toe te dragen en te ondersteunen.
Voor meer informatie over het symposium en SBG, alsmede voor aanmeldingen, zie www.stichtingbedrijfsgeschiedenis.nl