Platformbijeenkomst ''Historische atlas Mobiel Erfgoed'', 12 -12-2018

Wellicht heeft u het gemist, misschien is het u ontgaan? Of weet u het misschien al? In ieder geval maken wij u graag (voor het eerst, nogmaals of ten overvloede) attent op de bijeenkomst van het Platform Mobiel Erfgoed van 12 december a.s. bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door de stichting Mobiele Collectie Nederland (MCN) en RCE, staat de digitale ‘Atlas van het Mobiel Erfgoed’ centraal.

Nederland kent een rijke historie als het gaat om mobiliteit. Ons land wordt al meer dan een eeuw doorkruist door wegen, kanalen, spoorlijnen en vliegroutes. Én ons land kent een enorme collectie historische vervoermiddelen. Welke relaties kunnen worden gelegd tussen die infrastructuur en ons mobiel en ander cultureel erfgoed? Via de digitale atlas proberen we daar achter te komen. MCN en RCE nodigen u van harte uit om hierover mee te denken en te praten.  

Meer informatie en aanmelden voor het platform op 12 december (de platformbijeenkomst is gratis!): www.mobielecollectienederland.nl

Met hartelijke groet,

stichting Mobiele Collectie Nederland

Max Popma - adviseur
Klaarkampstraat 7 - 8801 BC Franeker
0644 978 730 - info@mobielecollectienederland.nl
www.mobielecollectienederland.nl