Najaarsbijeenkomst Ned. Vuurtoren Vereniging (NVV), Burgh-Haamstede 13 oktober 2018

Het bestuur nodigt u van harte uit om deel te nemen aan onze najaarsbijeenkomst, welke gehouden zal worden op zaterdag 13 oktober 2018 in Burgh-Haamstede, 
Locatie: Duinhotel Burgh Haamstede Torenweg 1, 4328 JC Burgh-Haamstede
 
Vanaf 10.00 uur is de zaal open en verwelkomen we alle deelnemers met een gratis kopje koffie of thee.
 
Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid om bij te praten, informatie uit te wisselen over kustverlichting en eventueel verzamelingen aan te vullen. Daarnaast zal Jop Steenhof de Jong, auteur van het boek over de geschiedenis van Nieuw Haamstede, een korte lezing geven over de geschiedenis van de kustverlichting op Schouwen.  
In de middag is er de mogelijkheid om in groepjes de vuurtoren te bezoeken.  
Verder kunnen geïnteresseerden die dag een kijkje nemen in het havenkantoortje van Burghsluis, dat is gevestigd in het oude lichthuis van Wester Schouwen en is de Plompe Toren, dat als dagmerk voor de scheepvaart heeft gediend, te beklimmen. 
Na afloop kunt u, wanneer het weer het toe laat, op eigen kosten, een drankje nuttigen op het terras van Hotel Duinzicht, met uitzicht op het zweefvliegtuigveld.
 
Zoals gebruikelijk dient u zich vooraf aan te melden, dit kan tot uiterlijk vrijdag 5 oktober. Daarbij kunt u ook aangeven of u gebruik wenst te maken van de lunch, kosten €  11,- per persoon. 
 
Aanmelden kan via organisatie@vuurtorens.org of wanneer u niet beschikt over e-mail via telefoonnummer 06 51 889 744 (na 20.00 uur).